Loading Laddar...
 

Intensivkurs

 

En intensivkurs är upplagd på två veckor måndag-fredag ca 9.00-17.00 med start jämna veckor.
Tiderna är cirkatider, någon dag kan man behöva vara här tidigare och någon dag lite senare.
Har du önskemål om upplägg då du kanske tänker jobba/plugga samtidigt som kursen så hjälper vi dig att planera in detta. Då måste du vara ute i god tid innan så inte schemat hunnit bli fullbokat.

 

En intensivkursen kostar 15.700:- och i den ingår:
22 körlektioner
Lärarledd teoriundervisning
Teorimaterial
Riskutbildning del 1
Riskutbildning del 2 (halkbana)
Lån av bil vid körprov

Kursen betalas i förskott, senast fyra veckor innan kursstart. Bankgiro: 463-1933

 

När man går en intensivkurs så krävs det att man har vissa förkunskaper för att man ska klara sig på de 22 körlektionerna som ingår. Vi kan alltså ej lova att denna utbildning leder till ett körkort utan att vissa kompletteringar måste göras.

I och med att alla lär sig olika så är det omöjligt att svara på exakt vad du bör kunna när du kommer till kursen, våra rekomendationer är att minst övning 1-5 i handledarboken sitter ordentligt. Ju mer man kan desto bättre!
Självklart kan du gå intensivkurs ändå om du är nybörjare eller bara har kört lite grann innan, då kan det dock behöva kompletteras med fler körlektioner. Beroende på hur många lektioner som behövs så kan man då även behöva flytta fram proven några veckor för att hinna få in mer körövning.

Är man osäker på om man har tillräckligt med förkunskaper så kan man boka in en körlektion några veckor innan kursstart så kan man få tips och råd av läraren vad man bör öva på hemma fram tills dess att kursen börjar.

Om du kan teorin så är du med det en bättre bilförare, därför är det bra att hämta ut teorimaterialet så snart som möjligt så du kan börja plugga redan innan kursstart.

Vi bokar teoriprov och körprov åt dig så nära som möjligt efter dina intensiv veckor. Teoriprovet skrivs vid klarabergsviadukten i Stockholm och körprovet gör du här i Norrtälje. Kostnaderna för proven ingår inte i kurspriset då det ska betalas till trafikverket, fakturorna kommer hem till dig på posten.

 

Avgifter till Trafikverket    
Teoriprov 325:-
Körprov 800:-
Tillverkning av körkort 250:-
Foto 80:-