INTENSIVKURS

En intensivkurs är främst riktad till Dig som har övningskört en del hemma och/eller på trafikskola och som nu vill sätta fart och bli klar lite snabbare. Det är ett jättebra sätt att fokusera på körning och plugga stenhårt i ett par veckor. Att ha tydliga mål med bokade riskutbildningar och provtider brukar vara både motiverande och roligt.

Att vara helt nybörjare och gå en intensivkurs är inget bra val då det är alldeles för kort tid för att kunna ta in all kunskap gällande teoretiska kunskaper och färdigheter i bilen. Du får självklart gå en intensivkurs oavsett förkunskaper. Då kan det vara en bra start på ditt körkortstagande för att sen komplettera och göra de delar av utbildningen som inte hunnits med efter kursen. Kom gärna och ta en testlektion innan du börjar din intensivkurs för att få tips och råd vad du bör träna på och kunna inför kursstarten. Detta bör givetvis ske i så god tid innan att du hinner träna på de saker du behöver.
Intensivkursen sker på vardagar mellan ca 09-17 under två veckor. Teoriprov och Körprov hos Trafikverket bokas så snart som möjligt efter de två veckorna. Trafikverkets väntetider avgör hur snart efter kursen du kan göra dina prov.

Om Du har önskemål om något individuellt upplägg av antingen Intensivkurs eller annan utbildning hjälper vi Dig gärna efter bästa förmåga. Hör av Dig och berätta så skräddarsyr vi utbildningen efter Dina önskemål. Observera att detta kan vara svårt under de tider på året då vi har mycket bokningar. Hör av Dig i god tid innan du vill börja så ökar chansen att det finns tider och möjlighet att hjälpa Dig på det sätt Du vill.

Ordinarie pris intensivkurs V.1-23     17 500:-
Ordinarie pris intensivkurs V.24-33   18 500:
Ordinarie pris intensivkurs V.34-52   17 500:

Då ingår:
22 st körlektioner á 40 min
280 min lärarledd teori
Riskutbildning 1
Riskutbildning 2, Halkbana
Lån av bil vid körprov

 

Köpvillkor
Betalad intensivkurs har giltighetstid i två år.

INTRESSEANMÄLAN

Vi ser helst att ni bokar körlektioner eller eventuella paket över telefon. Det går naturligtvis bra att skicka epost till oss, men vi svarar som oftast snabbast på telefon.