PERSONBIL

Att ta en körlektion är inget prov. Du kommer till oss för att vi kan hjälpa till att lära Dig bli en förare med kunskaper som gör det bekvämt och säkert för dig själv, dina passagerare och medtrafikanter.

Du kan komma som helt nybörjare eller med mycket kunskap och färdighet. Våra lektioner anpassas efter Dig och Dina behov.

Varje körlektion är 40 minuter och Du kan även välja att boka en dubbellektion som då är 80 min.
Under lektionen kommer Du och din lärare att stanna under ett flertal tillfällen för att Ni ska kunna diskutera och utvärdera det som händer. Vid lektionens slut kommer Du att få tips om vad Du ska tänka på och kanske öva eller plugga inför nästa lektion. Det är Du som bestämmer hur ofta Du ska köra men ett tips är att försöka undvika för långa avbrott i Din utbildning.

Hur många körlektioner som behövs beror på många saker. Är Du motiverad? Är Du intresserad av bilar och har skaffat grundkunskaper då du åkt bil med andra? Talang. Vi människor har lätt för olika saker. Har du möjlighet att öva privat? Hur ofta/mycket kan du träna hemma och ta körlektioner. Hur lätt har du för att lära dig köra bil. Svårt att veta, eller hur. Du kan få en planering och kostnadskalkyl efter att vi träffats under en körlektion någon/några gånger.

Vi har nya VW Golf-bilar och Du kan välja mellan manuell växellåda eller automat. När Du bokar vill vi veta vilken typ av växellåda Du vill öva med. Är Du osäker eller inte har bestämt Dig har Du möjlighet att testa båda, manuell eller automat.

Vi utför slumpmässiga alkotester innan körlektioner med våra elever. Därför kan det bli Du som får testas genom att blåsa.

Priser

Varje körlektion är 40 minuter.

1 Körlektion 595:-
5 Körlektioner 2.800:-
10 Körlektioner 5.500:-
15 Körlektioner 8.100:-
20 Körlektioner 10.600:-
30 Körlektioner 15.600:-
40 Körlektioner 20.400:-
50 Körlektioner 25.000:-

Hyra av bil vid prov – 595:-

Startpaket

Startpaket 1

10 körlektioner, Obegränsad körkortsteori inkl böcker

6.000:-
Startpaket 2

10 körlektioner, Obegränsad körkortsteori inkl böcker och Riskettan

6.400:-
Startpaket 3

10 körlektioner, Obegränsad körkortsteori inkl böcker, Riskettan och Risktvåan.

8.200:-

INTRESSEANMÄLAN

Vi ser helst att ni bokar körlektioner eller eventuella paket över telefon. Det går naturligtvis bra att skicka epost till oss, men vi svarar som oftast snabbast på telefon.

Tel: 0176 - 123 89
info@roslagenstrafikskola.se